I DAG FEIRER ELLCO ETIKETT ET KVART ÅRHUNDRE MED FREMGANG.

Den 1. juni 1985 så et av landets fremste etikettrykkerier dagens lys. Grunnlagt av Ulf Egedius, Dag Linnerud og Espen Larsen, fikk selskapet navnet Ellco Etikett. Når vi nå skriver historie, er vi stolte av å kunne si at 1985 ble starten på et lite eventyr.

Mye har selvfølgelig endret seg siden den gang, og mang en milepæl har blitt passert. For å nevne noe har Ellco Etikett måttet flytte eller bygge ut flere ganger på grunn av økende plassbehov, vi har ligget i front med store investeringer i nyvinnende trykkteknologi, og vi har ikke hatt et eneste år med røde tall.

Ikke minst har Ellco Etikett gjennom årene bygget opp en sterk kundemasse. Som rendyrket etikettleverandør er vi foretrukket av direktekunder så vel som andre trykkerier som vet hva kvalitet betyr. Tilliten våre kunder viser oss, er et 25 års langt vitnesbyrd om at spisskompetanse og god service har vært den riktige veien å gå.

Tradisjonen tro ble jubileet feiret sammen med de ansatte og deres respektive. Det ble en særs hyggelig langhelg i Barcelona, med mange gode minner. I tillegg har vi, som en bursdagspresang til oss selv, valgt å investere tungt i en ny trykkmaskin. Målet er selvfølgelig at kundene skal nyte et enda bedre tilbud hos Ellco Etikett.

Jubileumsetikett (25)_1903xca700_c
Til slutt vil vi sende en stor takk til alle som har fulgt oss opp gjennom årene. Vi ser frem mot et like godt samarbeid i de neste 25! Hjertelig hilsen alle oss på Ellco Etikett.
0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke