Åpent hus ble suksess

NYSGJERRIGE BESØKENDE FIKK OPPLEVE BÅDE SPENNENDE DEMONSTRASJONER OG HYGGELIG SAMVÆR DA ELLCO ETIKETT INVITERTE TIL ÅPENT HUS EN TIRSDAG I FØRJULSSTRIA.

Ellco Etikett har i løpet av 2010 rundet 25 fremgangsrike år. Allikevel var det første gang bedriften avholdt åpent hus, da mer enn 40 gjester tok turen innom den 30. november. En spent, men godt forberedt gjeng kunne konstatere at arrangementet ble en suksess.

Klistremerkekalas

Blant hovedattraksjonene for dagen var Ellco Etiketts nyeste investering. Tidligere i år anskaffet nemlig Ellco Etikett en trykkpresse som gjør trykkeriet svært konkurransedyktige også på de store opplagene. De fremmøtte ble vist hvordan denne maskinen trykker etiketter i fotografisk kvalitet i høyt tempo.

Også resten av maskinparken var i full produksjon utover ettermiddagen. Dermed fikk gjestene oppleve hvordan Ellco Etiketts bredde som produsent av klistremerker er unik i Norge. Ikke minst så gjestene ut til å sette pris på mengden av ”ta-med-hjem-prøver” som var tilgjengelig under arrangementet. Opp gjennom årene har nemlig Ellco Etikett produsert hundretusenvis av ulike etiketter, og et utvalg var lagt fram som prøver til inspirasjon.

Åpent hus ble suksess

God stemning

Om det var mange som forsynte seg godt av etikettprøvene, så var det enda flere som lot seg friste da et bord fullt av tapasretter ble servert midt i produksjonslokalet. For mange ble dette en hyggelig anledning til å bli kjent med ansiktet i den andre enden av telefonen. Til slutt fikk alle gjestene med seg en flaske vin hjem, med en egen etikett Ellco Etikett hadde laget i forbindelse med jubileet. Vinetiketten er et håndfast prov på hva Ellco Etiketts nyeste maskin kan klare. Du kan lese mer om selve etiketten her.

0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke