DEN 30. NOVEMBER ØNSKER ELLCO ETIKETT VELKOMMEN TIL ÅPENT HUS. EN NY TRYKKPRESSE HAR NEMLIG GJORT OSS SVÆRT KONKURRANSEDYKTIGE OGSÅ PÅ DE STORE OPPLAGENE. VÅR BREDDE SOM ETIKETTLEVERANDØR ER DERMED UNIK I NORGE – OG VI VIL GJERNE VISE DEG HVORFOR!

I sitt 25. år som kompromissløs produsent av selvklebende etiketter, har Ellco Etikett gjort sin største investering noensinne. Maskinen er en nytenkende flexopresse, med vekt på brukervennlighet, høyt tempo og ikke minst raske bytter mellom jobber. Det kanskje aller mest spennende i norsk målestokk, er at Ellco Etikett har valgt å utstyre den med ekstrafinesser som silketrykk, foliepreg, limsidetrykk og mer! Maskinen blir naturligvis demonstrert under åpent hus.

Åpent hus

Som gjest vil du selvfølgelig også få oppleve våre andre etikettpresser. Hovedvekten legger vi på vår digitalmaskin fra HP, som anerkjennes som markedsledende innen digital etikettproduksjon. Vår maskin ble installert i 2005, og var Norges første digitale etikettpresse for produksjon fra rull til rull. Med over fem års erfaring er trolig Ellco Etiketts kompetanse på feltet landets beste. Digitaltrykk har revolusjonert etikettindustrien, og vi vil vise dere hvilke enestående muligheter denne trykkmetoden kan by på.

What’s in it for me?

Dersom det ovenstående ikke har overbevist deg om å besøke oss under åpent hus, kan kanskje punktene under få deg til å tenke to ganger:

  • Hvordan kan våre maskiner gjøre dine etiketter bedre – og kanskje billigere?
  • Lær mer om hvilke muligheter Norges ledende etikettleverandør kan tilby deg
  • Bli inspirert – hva kan DU tilby DINE kunder?
  • Møt og bli kjent med ansiktet i den andre enden av telefonen

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til åpent hus med spennende demonstrasjoner, lærerik inspirasjon og ikke minst en smakfull matbit!

Ellco Etikett – 30. november kl 1400

Påmelding innen 23. november. Kontakt Pål Nygaard – 67 06 20 48 – pal@ellco.no

Åpent hus
0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke