Året som har gått på Ellco Etikett

Vi på Ellco Etikett følte fjoråret var ganske så begivenhetsrikt. Nå skriver vi desember 2017, og jommen kan vi slå fast at det har skjedd enda mer i år!

Ny maskin og ny nettside

Vi startet året med å kjøpe inn en ny etterbehandlingsmaskin. Rett og slett Nordens heftigste linje for å piffe opp digitaltrykte etiketter. Ønsker du spesialeffekter som embossing, foliepreg og silketrykk, så løser den det. I tillegg utvidet vi reproavdelingen vår med Gunnar, et sårt trengt medlem i Ellco-familien.

På vårparten lanserte vi endelig vår nye profil med nettside og nettbutikk. Dette gikk så som så, før vi tenkte at vi måtte ta noen nye grep. Det viktigste grepet ble tatt og i høst, da vi hentet inn en egen front end utvikler. Tahira tok tak i nettsiden på nytt og kunne innen kort tid presentere det dere ser i dag. Vi er ordentlig stolte!

Nettbutikken vår kommer også til å få ny drakt, men det får dere lese mer om neste år.

Medalje for 30 år hos Ellco Etikett

I en høytidelig overrekkelse med ordføreren tilstede, kunne Bjørn smykke seg med Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste hos Ellco Etikett.
Bjørn begynte på Ellco Etikett 12. oktober 1987, og på dagen 30 år etter ble han hyllet for innsatsen. Bjørn er nå deleier, men han startet som sjåfør. Og det var ikke bare etiketter han måtte frakte den gangen.

«Jeg husker godt en av de første oppgavene mine. Vi var et lite firma da, og man blandet litt arbeid og private ærender. Sjefen skulle ha distribuert en haug med rakfisk, og noen av spannene hadde begynt å lekke. Jeg fikk jobben. Hele budbilen stinka i flere dager,» mimrer han.

F.v. Daglig leder på Ellco Etikett, Nittedals ordfører og medaljemottaker Bjørn Aurmo.
F.v. Christian Egedius (daglig leder), Nittedals ordfører, Hilde Thorkildsen og medaljemottaker, Bjørn Aurmo.

Flere nye maskiner og nøytrale etiketter i en fei

Før sommeren begynte ryktene å versere her på huset – «skal vi få enda en Digicon? Er det sant?!» Ledelsen klarte ikke å holde overraskelsen hemmelig særlig lenge og plutselig stod lastebilen med årets andre etterbehandlingsmaskin utenfor.

Vår nye Digicon Series 3 «Fasttrack» gjør ferdiggjøringen av vanlige, digitaltrykte etiketter mye lettere. Ikke minst går det raskere også, for med høyhastighets utstansing og opprulling i ferdige ruller kan vi kjøre inntil 150 meter i minuttet. Maskinen kan dermed også brukes til å produsere helt nøytrale etiketter på en kostnadseffektiv måte.

LabelExpo ble dyrt

Det er alltid noe fristende å se på når etikettbransjen samler seg til messe i Brussel annethvert år. Og plutselig, etter litt kjøpslåing, hadde vi signert på en ny digitalpresse fra HP. Det ble årets tredje og siste maskinhandel. I et kort, men stolt øyeblikk, var et helt hjørne av  ABG og HP sin messestand dekorert med Ellco Etiketts vakre, nye logo.

Nesten ferdige med ISO-sertifisering

To dager tidlig i desember ble vi satt under lupen av strenge revisorer fra Kiwa Teknologisk Institutt. Vi har jobbet i flere måneder med å oppfylle kravene i to ISO-standarder samtidig; ISO 9001:2015 og 14001. Revisjonen gikk veldig bra, og vi har nå bare tre små avvik som må lukkes før vi kan motta våre sertifiseringer.

Nytt år og enda flere planer

Det er ikke bare ISO-sertifisering som bikker over i 2018 og komme i mål tidlig på nyåret. Vi har nemlig en spennende overraskelse til våre kunder som snart er ferdig også – det er bare å følge med!

Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt år med alle våre fantastiske kunder, og håper vi kan knytte til oss flere nye i året som kommer!

God jul og godt nytt år fra alle oss i Ellco Etikett

messanin_632x632
0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke