Eksklusiv vinetikett

MED SIN NYE TRYKKPRESSE HAR ELLCO ETIKETT LAGET EN VINETIKETT FÅ TRYKKERIER KAN GJØRE DEM ETTER.

Ellco Etikett har lang erfaring med trykk av etiketter for drikkevarebransjen. Blant annet er Arcus en av selskapets største kunder, og deres designkrav har utfordret Ellco Etikett trykkere i årevis. Imidlertid har ingen etikett så langt satt kompetansen på prøve slik vinetiketten til bedriftens eget 25-årsjubileum gjorde!

Da Ellco Etikett investerte i en ny etikettpresse i 2010, var et av hovedmålene at maskinen skulle kunne kjøre større opplag av eksklusive etiketter. Verdiøkende effekter som silketrykk, foliepreg, embossing og limsidetrykk må ofte til for at et produkt skal stå ut i mengden. For merkevarebyggere er slikt rene alfa og omega.

Med dette i bakhodet bestemte Ellco Etikett seg for å sette sin nye trykkpresse på prøve. Thale Treider Design fikk oppdraget med å skape en jubileumsetikett helt utenom det vanlige. Resultatet ble en vinetikett som trolig ingen andre etikettpresser i Norge kan kjøre.

Kort fortalt er det kombinasjonen av hele fire ulike trykkmetoder som er det unike ved Ellco Etiketts jubileumsetikett: Vanlige trykkfarger i samspill med de eksklusive effektene silketrykk, hot foil-preg og embossing. Etiketten ble dessuten kjørt på flere ulike materialer. Deriblant ett med ganske grov struktur, noe som fort gir utfordringer bare i seg selv. Ta en titt på bildene for et inntrykk av sluttresultatet.

Ta kontakt med Ellco Etikett dersom du er ute etter etiketter med verdiøkende effekter og blikkfang. Ønsker du prøver av vinetiketten, kan du sende en e-post direkte til markedssjef Pål Nygaard.

jubileumsetikett-7_c
0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke