Ellco Etikett investerer i toppmodell

MARK ANDYS NYE FLAGGSKIP INNEN FLEXOTRYKK, EN PERFORMANCE SERIES P7, SKAL GJØRE ELLCO ETIKETTS PRODUKTTILBUD INNEN SELVKLEBENDE ETIKETTER KOMPLETT.

Ellco Etikett har lenge vært kjent som et trykkeri med høy kompetanse og kanskje markedets bredeste etikettilbud. Akilleshælen har vært de store opplagene. Fra og med sommeren 2010 vil dette være en saga blott. Da installeres nemlig en teknologisk nyvinnende flexopresse i Ellco Etiketts lokaler i Nittedal.

Ellco Etikett er det første trykkeriet i Skandinavia, og det fjerde i Europa, som investerer i Mark Andys nye toppmodell, en Performance Series P7. Maskinen har sju UV-flexo fargeverk, 330 mm banebredde og tilleggsutstyr som hot-foil, silketrykk, preg og banevender. Disse kombinasjonsmulighetene vil virkelig styrke Ellco Etiketts posisjon i markeder som krever meget dekorative etiketter, både med én- og tosidig trykk.

Blant P7-ens fremste fordeler er et minimum av makulatur og det som Mark Andy kaller Ultra-Quick Changeovers, hvilket sørger for tidsbesparende jobbytter. Gevinstene ligger både i miljøvennlighet og lavere kostnader.

Den nye maskinen kommer i tillegg til eksisterende maskinpark hos Ellco Etikett, som fra før av har en HP Indigo digitaltrykkmaskin for mindre opplag og mange variabler, samt flere boktrykksmaskiner for mellomstore opplag. P7 vil trone på toppen med mulighet for svært kostnadseffektiv produksjon i store opplag, og kombinasjon av spennende effekter som foliepreg, silketrykk og embossing.

Ellco Etikett, som i disse dager feirer 25 års jubileum, har med sin sentrale beliggenhet 20 min fra Oslo sentrum og sitt vel utbygde forhandlernett over hele landet, en sterk posisjon innenfor produksjon av selvklebende produkter. Selskapet leverer til mange bransjer som industri, elektro, kosmetikk og helsekost, og de største volumene går til næringsmiddel- og drikkevareindustrien.

Mark Andy P7 Performance, full view
Med sin nye Mark Andy Performance Series P7 flexopresse, vil Ellco Etikett stå sterkt rustet i kampen om jobbene i årene som kommer.
0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke