Kosmetikk/ Homecare

Produkter som kosmetikk, såpe, sjampo og lignende, har i alle år hatt etiketter med spennende effekter for å fremheve salget. Dette ser vi etter hvert også på vaskemidler og andre home care-produkter.

Ellco Etikett har et stort utvalg av kvalitetsmaterialer som passer meget godt til kosmetikk- og hygieneartikler. Vår varierte maskinpark er satt opp med tilleggsutstyr som lar deg velge på øverste hylle av kvalitetsfremmende design. Teknikker som følbar silketrykklakk, foliepreg av metalliske effekter, embossing og ulike typer laminering, kan skaffe deg akkurat det blikkfanget og den følelsen du ønsker at etikettene skal ha.

Enten du er ute etter et stort opplag etiketter til en lavpris-såpe, eller et lite opplag til en eksklusiv parfyme, så er vi et trykkeri du kan samarbeide med. Hos oss skal du få god veiledning i hva du må tenke på, og hvilke forholdsregler du må ta når det gjelder fuktbestandighet og andre utfordringer som er kjent innenfor bransjen.

Om du vil vite mer om hva vi kan tilby, er det bare å ta kontakt. Vi prøver også å bygge en bildebank av eksempler på etiketter vi har laget for bransjen tidligere.

Se også andre bransjer

Elektro

Kjemisk/ Teknisk

Lager/ Logistikk

Næringsmiddel

Farma/ Helse

Varehandel

Kosmetikk/ Homecare

Sikkerhet

0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke