Med bred erfaring på nye trakter!

En eller annen gang i livet opplever de fleste av oss å lete etter rett hylle. Det stedet der vi med en gang kjenner at vi hører hjemme og finner oss til rette. Noen ganger er vi så heldige at vi egentlig ikke leter, men det stedet, hylla, finner oss! Sånn føles det for Mona Dahle Enger.

Og etter mange år i bransjen er det ikke tilfeldig at hun har havnet hos oss i Ellco Etikett AS.

Første gang Ellco Etikett tok kontakt med meg var jeg ganske klar på at jeg ikke hadde tenkt til å flytte på meg. Jeg stortrivdes jo der jeg var! Heldigvis er det lov å ombestemme seg.

En helt spesiell følelse

Det er noe helt spesielt med Ellco Etikett

Det sier Mona, som har vært et par uker i den nye jobben når hun forteller.

De er det selskapet som behandler alle med respekt, oppfører seg skikkelig, tåler å bli sett grundig i kortene og alltid leverer til kundene sine. De er helt klart en av de aller beste i klassen, og det å få jobbe med dem gjør meg rett og slett stolt!

Og det er nok som musikk i ørene til Christian Egedius som jo tross alt har det daglige ansvaret med å lede Ellco Etikett sammen med sin gjeng;

Vi er veldig glade for å ha fått Mona med på laget. Hun kommer inn med lang erfaring fra bransjen, og har en omgjengelig personlighet som vil styrke relasjoner både internt og eksternt.

Her er det jo rett og slett duket for suksess!

bildet viser en dame med brunt hår

Etikettnerd

Og Monas forhold til etiketter er helt klart langt over gjennomsnittet, ja kanskje er hun helt på grensa til å kunne bli kalt en «etikettnerd».

Jeg går faktisk rundt og tar på etiketter når jeg går i butikken. Jeg river, kjenner og stryker. Og det er så mange minner og følelser knyttet til etiketter! Ta Solo for eksempel. Jeg tenker jo strengt tatt ikke først og fremst på smaken når jeg ser en Solo-etikett, jeg tenker på sol, appelsin, påske, snø, familie og god stemning! Tenk så fantastisk det er!!!

En av grunnene til at Mona har vært i bransjen i 14 år er nettopp dette; mulighetene. Hva man kan skape, hva en etikett kan bety.

Og så er man aldri utlært. Man er med å utvikle nye uttrykk og kan følge prosessen helt fra begynnelse til produkt i butikk.

Salgsansvar

Mona skal ha salgsansvar for utesalget hos Ellco Etikett. Men nå først skal hun få bli kjent med sin nye arbeidsplass, falle til ro og trives med sine nye oppgaver.

Det neste blir å øke kvaliteten på salgsaktivitetene våre, sier Christian. Jeg håper og tror vi vil nå disse målene sammen!

Foreløpig virker det som de er på god vei, for Mona snakker med stor iver og tydelig stolthet om sin nye arbeidsplass.

Jeg har kommet til et sted der alle drar i samme retning – sammen, og det er så bra! Man kjenner veldig fort at det er bra å komme på jobb hos Ellco Etikett.

0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke