Ny maskin og raskere levering

MED ET MÅL OM Å VÆRE NORGES BESTE OG MEST ALLSIDIGE TRYKKERI FOR SELVKLEBENDE ETIKETTER, HAR ELLCO ETIKETT IGJEN INVESTERT I BANEBRYTENDE TEKNOLOGI.

Helt siden oppstarten i 1985 har Ellco Etikett vært tidlig ute med å ta i bruk ny teknologi. Trykkeriets siste investering, en EFI Jetrion 4900, var intet mindre enn den første av sitt slag i Europa.

Forklart med bransjens ord og uttrykk, er den nye maskinen en digital UV Inkjet med integrert laserstansing. I en mer folkelig språkdrakt kan man enkelt og greit si at dette er en maskin som sparer kunder for dyre engangsutgifter. Man trenger hverken klisjeer til trykkingen, eller stanseplater til å skjære ut etikettens fasong.

banner_efi_jetrion_4900ml_c

Kortere leveringstider

Som en egen nisje innen trykkeribransjen, har etikett-trykkeriene sakket akterut når det gjelder leveringshurtighet. Akkurat dét er det ikke like lett for alle kunder å takle. I så måte bør nyinvesteringen på Ellco Etikett lyde som musikk i ørene til etikettforhandlere og innkjøpere over hele landet. EFI Jetrion 4900 er den andre digitale trykkmaskinen i trykkeriets allsidige maskinpark, og gir en fleksibilitet uten sidestykke i etikettbransjen.

Produsenten av Ellco Etiketts nye trykkpresse, amerikanske EFI, har lenge vært størst i verden på denne typen digitale trykkmaskiner. Deres kompetanse er trygt plassert i maskinens trykkdel, og i tospann med laserutskjæring av formatet gir dette en uslåelig kombinasjon for små til mellomstore opplag. Du kan se mer om hvordan maskinen produserer etiketter i denne videoen.

 

Fremadstormende og allsidig

Det er ikke lenge siden forrige gang Ellco Etikett satset tungt. I 2011 installerte selskapet en etikettpresse som styrket trykkeriets konkurranseevne på de store opplagene. Også den gangen valgte Ellco Etikett nytenkende teknologiske løsninger, i form av en prisvinnende maskin fullspekket med spennende ekstrautstyr. Med andre ord løser den ikke bare de høye volumene for næringslivsbransjen, men også de eksklusive effektene som kreves innen vin og sprit.

Ellco Etikett holder til på Gjelleråsen i Nittedal, strategisk plassert mellom Oslo og Gardermoen. Med hele landet som kundebase, deriblant både forhandlere og direktekunder, leverer trykkeriet alt innen selvklebende etiketter i opplag av alle størrelser. Ta kontakt med markedssjef Pål Nygaard for mer informasjon.

0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke