Etikett­skolen

Velkommen til Ellco Etiketts Etikettskole – en undervisningsinstitusjon skreddersydd for deg som vil utvide dine kunnskaper innenfor etikettuniverset!

Nåvel… Er det noen ord og uttrykk du ikke forstår så skal i hvert fall Etikettskolen være behjelpelig med en enkel forklaring og fine fargebilder. Vi håper du blir opplyst.

Har du spørsmål av mer businessrelatert art, er det større sjanse for at du finner svaret i vår FAQ

Etikettens historie

De første etikettene man kjenner til er fra 1700-tallet. Kan du gjette hva de ble mest brukt til den gang?

Trykkmetoder

Det er flere ulike trykkteknikker innen etikettproduksjon, og Ellco Etiketts maskinpark dekker mange av dem. Her kan du lese mer om hvilke metoder vi bruker og litt om hva som finnes.

Farger

Fargene til en etikett spiller inn på hvordan etiketten skal trykkes, for å oppnå best resultat. Er det et fotografi? En illustrasjon, eller kanskje en heldekkende farge? Vi hjelper deg med å skjønne forskjellene.

Materialer

Materialene som brukes i fremstillingen av etiketter, er bygget opp av tre lag. Kombinasjonsmulighetene av disse tre lagene er enorme.

Overflatebehandling

Vil du beskytte etiketten din, eller kanskje skape en kul effekt? Overflatebehandling er viktig for at din etikett skal bli best!

Ferdiggjøring

Når dine etiketter er ferdig trykket og kommer til enden av trykkmaskinen, er siste steg hvordan du som kunde ønsker etikettene levert.

0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke