Større digitalvolum

FOR TREDJE GANG PÅ FIRE ÅR FORNYER ELLCO ETIKETT MASKINPARKEN. NÅ HØYNES TERSKELEN FOR VOLUM INNEN DIGITALTRYKTE ETIKETTER!

Ellco Etikett er inne i en periode sterkt preget av utvikling. Mangfoldige timer legges ned i strømlinjeforming av organisasjonen, og samtidig investeres millioner av kroner i maskinkjøp. Denne våren tok vi sats igjen, og er nå godt i gang med en ny digitalmaskin som kan kjøre mye større opplag enn tidligere.

For deg som kunde betyr dette enkelt og greit at alle de kjente fordelene med digitaltrykk nå vil gjelde for enda flere oppdrag. Billigere og enklere samproduksjon av flere varianter, lavere oppstartskostnader for flerfargetrykk, raskere leveringstider, variabel data… Listen er lang.

Våre ansatte, både de som står for håndtering av maskinen og for reproarbeidet, kurses grundig. Vi vet at det hjelper lite å ha en Rolls Royce om man ikke vet hvordan man kjører den! Maskinen er i tillegg en HP Indigo, hvilket vi allerede er godt kjent med etter ni års erfaring. HP Indigo er det desidert mest solgte merket for digitaltrykk av etiketter i verden, og anerkjennes som markedsledende på kvalitet.

Ellco Etikett har alltid vært opptatt av å gi sine kunder tilgang til den nyeste teknologien og de mest fleksible løsningene innen selvklebende etiketter. Målet er rett og slett å bli Norges beste og allsidigste etikett-trykkeri. Vi er overbevist om at vår nye digitalmaskin tar oss et skritt nærmere denne målsetningen, og håper at våre kunder opplever det på samme måte.

ws6600-front_450x160_72_c
(Klikk på bildet for å se en animert fremstilling av maskinen)
0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke