GLASS

Glass er generelt sett en veldig enkel overflate å feste etiketter til. Med andre ord kan du velge nær sagt hvilket materiale og lim som helst, og få god vedheft. Det er gode nyheter for deg som er ute etter etiketter til bruk på flasker eller andre typer glassbeholdere. Til drikkevarer eller matvarer på glass, finnes det et vell av materialer å velge mellom. Alt fra standard papir, til ulike typer plast, og lekre, strukturerte materialer som gir varen din et preg av kvalitet.

Kanskje skal etikettene du fester på glass utsettes for kulde, varme, fukt eller slitasje? Enten ved etikettering eller under produktets levetid. Av og til er det også slik at etiketten skal gå over en skarp kant, eller rundt et tynt reagensrør med liten diameter. Dette er eksempler på faktorer du må gi oss beskjed om, så finner vi sammen frem til riktig type materiale og lim for oppgaven.

Til helt slette flater, for eksempel vinduer, er det også mulig å velge et materiale som ikke baserer seg på lim for å få feste, men statisk elektrisitet. Da kan du bruke samme etikett flere ganger, og flytte den rundt som du vil.

Kontakt oss for å snakke om etiketter til bruk på glass.

Klikk her for å se noen eksempler på etiketter til glass.

0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke