PAPIR OG PAPP

Papir og papp er ganske typiske underlag for etiketter. Derfor finnes det mange ulike materialer og lim tilpasset formålet.

I nær sagt alle bransjer trenger man etiketter til å merke pappesker. Det kan for eksempel være en adresseetikett til forsendelsene dine – ofte kalt EDI-etikett – eller en eskeetikett som viser hva esken inneholder. Uansett er det viktig at etiketten sitter godt, og det kan faktisk by på en utfordring av og til. En overflate av papp kan nemlig være full av løse fibre, som gjør at ikke alle typer lim får godt feste. Det kan være lurt å be om et par ulike alternativer som man kan teste på sine esker før man tar det endelige valget. Ikke minst er det også viktig å tenke på temperatur, ettersom det ikke er alle lim som egner seg for frysetemperaturer eksempelvis.

Papiroverflater kan også være mer forseggjort, som på et bokomslag eller et glanset magasin. En salgsetikett for slikt skal som regel være avtagbar, slik at den som kjøper produktet lett kan fjerne merket. Imidlertid må man velge riktig avtagbart lim, for å være helt sikker på at man ikke drar med seg noen papirfibre og ødelegger overflaten når man tar av etiketten. Vi vet hva du trenger.

Enten du skal ha en enkel nøytral etikett for printing av innholdsfortegnelse, eller en smakfull, salgsfremmende etikett til underlag av papir og papp, kan vi hjelpe deg. Kikk gjerne på eksempler av etiketter som kan brukes, og ta kontakt med oss i dag.

0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke