METALL

Dersom du skal feste etiketter på metall, er som regel det første vi lurer på om etikettene skal leve lenge. For å si det slik, så hadde det vært dumt å levere papiretiketter om de skal sitte på lyktestolper og se fine ut lengst mulig. På den annen side kan det være at en rimelig papiretikett er akkurat det du behøver, dersom den kun skal sitte på produktet frem til det tas i bruk.

Når det gjelder metall som underlag, så er det viktig å informere oss om overflaten er jevn eller ruglete, flat eller kurvet. Limets egenskaper, og materialets mykhet, kan være helt avgjørende for om etiketten gjør jobben sin på en god måte. Ulike typer overflatebehandling av metallet kan også være utslagsgivende. Pulverlakk, olje eller silikon kan virkelig sette vedheften på prøve.

Hva må etiketten tåle? Etiketter som skal sitte på metallunderlag blir ofte utsatt for tøffe påkjenninger. Det kan være seg mekanisk slitasje, sol og regn, hissige kjemikalier, eller sterk kulde og høy varme. Da er det helt sentralt at man velger riktig kombinasjon av materiale, lim og trykkmetode.

Ellco Etikett har levert til metallprodukter siden 1985. Malingsspann, forbrukerelektronikk, lagerreoler og, ja, lyktestolper, er noen få eksempler på det. Vi vet hva som skal til.

Ta kontakt med oss dersom du skal feste etiketter på et underlag av metall.

Vi har samlet et knippe eksempler på etiketter til bruk på metall her.

0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke