Ny mann på dekk


Planen var å starte søket etter en ny selger i løpet av sommeren. Tidligere i år dukket det imidlertid opp en gylden mulighet vi var nødt til å utforske. Heldigvis
takket Øyvind ja!

Det fulle navnet på Ellco Etiketts nye ansikt er Øyvind Sletta, og han er allerede på plass i gangene i Nittedal. Daglig leder Christian Egedius gleder seg over å kunne tilby alle kunder en enda bedre og bredere kundeoppfølging fremover.

Lang erfaring

Selv om Øyvind er ny hos Ellco Etikett AS, så er han på ingen måte ny innenfor faget. Med 16 år som selger og åtte år innenfor etikettbransjen er det alt annet enn en nybegynner som har inntatt kontoret.

Jeg ble kjent med Ellco Etikett gjennom min forrige jobb der vi ved flere anledninger samarbeidet for å gi kundene de etikettene de trengte og ønsket. Når denne muligheten åpnet seg, så var det ikke veldig vanskelig å si ja. Jeg kjenner menneskene her, vet hva de er gode for og har ofte vært innom og sett hvordan de jobber. Alt i alt har Ellco Etikett gitt et solid og godt inntrykk som gjør at jeg virkelig gleder meg over å ha bytta arbeidsplass!

Både Øyvind og Christian er helt klare på at førstnevnte nok ikke blir å se mest inne på kontoret fremover.

Rollen hans er å være en selger opp mot både nye og eksisterende kunder, med base her i Nittedal, men med så mye tid ute hos kunder som mulig.

Det forklarer Christian.

Vi ser at noen kunder trenger en annen type oppfølging enn det vi kan tilby fra våre kontorer i Nittedal. I vår strategiplan hadde vi derfor satt som mål å ansette en utegående selger til – og det har vi fått nå.

Bransjens feinschmecker

Ellco Etikett er på mange måter bransjens feinschmecker – og det gjør det ekstra stas å skulle representere dem fremover.

Det sier Øyvind og fortsetter.

Det er det jeg tror blir det mest spennende, det å faktisk være med på å lage det litt spesielle, det spesialtilpassede!

Og han innrømmer lett at han ligger godt innenfor parameterne for bransjenerd.

Jeg har jo blitt veldig opptatt av etiketter… Sånn at jeg gjerne går og tar på dem i butikken når det har kommet nye produkter. Jeg ser på alt; farger, egenskaper, overflater, lim – hele pakka!

Og kanskje er det ikke helt normalt, men når man skal jobbe med akkurat dette ut mot nye kunder og segmenter, ja da er det helt nødvendig.

Øyvind har mange års erfaring fra bransjen, ikke minst på områder vi som bedrift ikke har så god kompetanse på fra før. Vi forventer at han skal gi oss muligheten til å vokse og utvikle oss videre som bedrift, og vi vet at han er den rette personen til å bidra med dette på en måte som rimer godt med vår kundeorienterte kultur.

Det sier Christian og avslutter, mens Øyvind også lover å bli med på bedriftstreninga. Han har jo skjønt at det ikke er mulig å snike seg unna den…

 

 

 

0

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke